O crima anuntata. Seria Miss Marple pdf

Despre carte:

Se anunță o crimă este o carte de bază a literaturii polițiste și este adesea considerat cel mai bun roman al lui Miss Marple. Sătenii din Chipping Cleghorn, inclusiv Jane Marple, care locuiește în apropiere, sunt foarte curioși în legătură cu un anunț apărut în gazeta locală, în care se spune: Se anunță o crimă care va avea loc vineri, 29 octombrie, la Little Paddocks, la ora 18.30. Este o glumă copilăroasă? Sau o farsă menită să o sperie pe biata Letitia Blacklock? Incapabilă să reziste invitației misterioase, o mulțime se adună la Little Paddocks la ora stabilită, când, fără avertisment, luminile se sting…

Romanul a fost promovat pe ambele maluri ale Atlanticului ca fiind cea de-a 50-a carte a Agathei Christie și a fost publicat în 1950 de William Collins.

Nota bibliotecarului: această intrare este pentru romanul Se anunță o crimă. Colecțiile și alte povestiri despre Miss Marple se găsesc în altă parte pe Goodreads. Seria include 12 romane și 20 de povestiri scurte. Înscrierile pentru povestirile scurte pot fi găsite căutând pe Goodreads după: a Miss Marple Short Story.

Informație:

Autor: Agatha Christie
Editura: Grup Editorial Litera
Colectie: Agatha Christie
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Traducator: Manuela Zipisi
Numar de pagini: 368
Format: 107 x 177
ISBN: 978-606-33-6850-9
Cod de bare: 9786063368509

Your email address will not be published.