Noua straini pdf

Despre carte:

Ar putea zece zile într-o stațiune de sănătate să te schimbe cu adevărat pentru totdeauna?

Acești nouă străini perfecți sunt pe cale să afle…

Nouă persoane se adună într-o stațiune de sănătate izolată. Unii sunt aici ca să slăbească, alții ca să își refacă viața, iar alții sunt aici din motive pe care nici măcar nu le pot recunoaște. În mijlocul luxului și al răsfățului, al atenției și al meditației, ei știu că aceste zece zile ar putea implica o muncă adevărată. Dar niciunul dintre ei nu-și poate imagina cât de provocatoare vor fi următoarele zece zile.

Frances Welty, fosta scriitoare de romane romantice de succes, sosește la Tranquillum House cu dureri de spate, o inimă frântă și o tăietură de hârtie extrem de dureroasă. Este imediat intrigată de colegii ei de cameră. Cei mai mulți dintre ei nu par să aibă deloc nevoie de o stațiune de sănătate. Dar persoana care o intrigă cel mai mult este ciudatul și carismaticul proprietar/director al Tranquillum House. Ar putea această persoană să aibă într-adevăr răspunsurile pe care Frances nici măcar nu știa că le caută? Să-și lase Frances deoparte îndoielile și să se cufunde în tot ceea ce are de oferit Tranquillum House – sau să fugă cât mai poate?

Nu trece mult timp până când fiecare oaspete de la Tranquillum House își pune exact aceeași întrebare.

Combinând toate trăsăturile care au făcut din scrierile lui Liane Moriarty o carte de referință pentru oricine caută ficțiune deșteaptă și răvășitoare, care te va face să râzi și să tragi cu sufletul la gură, Nouă străini perfecți arată încă o dată de ce este o maestră a meseriei sale.

Informație:

Autor: Liane Moriarty
Editura: Trei
Colectie: Fiction Connection
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 8
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Faber Studio
Traducator: Luminita Gavrila
Numar de pagini: 560
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0757-5
Cod de bare: 9786064007575

Your email address will not be published.