Nopti vrajite pdf

Despre carte:

În această iarnă, fugi alături de reginele domnitoare ale romanului Regency Romance… plus unul sau doi duci, o moștenitoare și o frumusețe încăpățânată – într-o furtună de zăpadă surpriză, în confortul unui foc aprins și în căldura săruturilor unui iubit…

UN RĂZBOI DE CRĂCIUN de Madeline Hunter
Caroline Dunham are ceva de împărțit cu faimosul greblă Baronul Thornhill – și un plan creativ pentru a-și asigura atenția lui nemijlocită. Cu toate acestea, odată ajunsă în imediata apropiere, ea se trezește îndatorată legăturii lor fierbinți.

A PERFECT MATCH de Sabrina Jeffries
Luată de la un bal de iarnă de către un colonel comandant, Cassandra Isles se luptă cu sentimentele ei pentru lordul Heywood. Pentru că el este un bărbat care a jurat să se căsătorească doar pentru bani – iar Cass este o moștenitoare care nu va accepta nimic mai puțin decât dragostea.

NOAPTEA UNEI NOAPTE DE IARNĂ RĂUȘITOARE de Mary Jo Putney
Îmbrăcată ca o prințesă voalată, Lady Diana Lawrence este șocată să descopere că misteriosul corsar care o ispitește să plece de la balul costumelor este ducele pe care l-a iubit și l-a pierdut cândva. Acum, instalată cu Castleton la o cabană îndepărtată, se va preda pasiunii care încă arde cu ardoare între ei?

Informație:

Autor: Sabrina Jeffries, Mary Jo Putney, Madeline Hunter
Editura: Lira
Colectie: Lira
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 336
Format: 107 x 177
ISBN: 978-606-33-4593-7
Cod de bare: 9786063345937

Your email address will not be published.