Motivul X. Seria Fabian Risk pdf

Despre carte:

A patra carte despre Fabian Risk este în sfârșit aici!

Fabian Risk își veghează fiica împușcată, Matilda, aflată în comă la spitalul din Helsingsborg, în timp ce uciderea brutală a unui băiat refugiat din Siria aruncă poliția criminală a orașului într-o nouă anchetă complicată, cu accente rasiste.

Dar nimic nu este atât de simplu pe cât pare la prima vedere, iar când au loc mai multe crime, Lilja, Klippan și ceilalți membri ai poliției din Helsingborg se află într-o vânătoare din ce în ce mai presantă a mai multor făptași. În cele din urmă, Fabian este forțat să se întoarcă în serviciu, în ciuda preferinței sale de a petrece timp cu familia, iar șefa detectivilor, Astrid Tuvesson, își întrerupe tratamentul în doisprezece pași pentru alcoolism, deși abia a început, pentru a conduce activitatea în cadrul investigațiilor paralele.

Între timp, Fabian se confruntă cu informațiile lăsate în urmă de colegul său mort, Hugo Elvin, și începe o investigație privată proprie care ar putea schimba pentru totdeauna echipa de investigație foarte unită.

Motivul X este cea de-a patra carte a lui Stefan Ahnhem din seria despre Fabian Risk din cadrul poliției din Helsingborg. Cărțile anterioare s-au vândut în un milion de exemplare și au fost publicate în peste treizeci de țări.

Informație:

Autor: Stefan Ahnhem
Editura: Litera
Colectie: Buzz Books
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 576
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-4821-1
Cod de bare: 9786063348211

Your email address will not be published.