Marea amintirilor pdf

Despre carte:

Când Kendra își vizitează pentru prima dată bunica bolnavă, Ella are o singură rugăminte: ca Kendra să-i scrie povestea, înainte de a uita…

În 1937, viața Ellei, în vârstă de 17 ani, se schimbă pentru totdeauna atunci când este trimisă să-și petreacă vara pe frumoasa Île de Ré și îl întâlnește pe carismaticul și creativul Christophe. Își petrec vara împreună, explorând plajele de nisip și apele cristaline ale insulei și, pentru prima dată în viața ei, Ella se simte cu adevărat liberă.

Dar izbucnirea războiului aruncă totul într-o nouă lumină. Ella este forțată să se întoarcă în Scoția, unde se oferă voluntară pentru efortul de război alături de îndrăznețul Angus. În această nouă lume, Ella simte că se îndepărtează tot mai mult de ceea ce a fost pe Île de Ré. Oare își va găsi vreodată drumul înapoi? Și vrea ea să o facă?

De la Île de Ré, bătută de vânt, la dealurile accidentate ale Scoției, Marea amintirilor este o călătorie fermecătoare despre puterea memoriei, a iubirii și a celei de-a doua șanse.

Informație:

Autor: Fiona Valpy
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 352
Format: 105 X 180
ISBN: 978-606-006-432-9
Cod de bare: 9786060064329

Your email address will not be published.