Luna noua. Al doilea volum din seria Amurg. Partea a II-a pdf

Despre carte:

Există o ediție cu copertă alternativă pentru ISBN13 9780316160193 aici.

Știam că suntem amândoi în pericol de moarte. Și totuși, în acea clipă, m-am simțit bine. Întreg. Îmi simțeam inima bătându-mi în piept, sângele pulsând din nou fierbinte și rapid prin venele mele. Plămânii mi se umpleau adânc cu mirosul dulce care se desprindea de pe pielea lui. Era ca și cum nu ar fi existat niciodată vreo gaură în pieptul meu. Eram perfect – nu vindecat, ci ca și cum nu ar fi existat niciodată o rană în primul rând.

MĂ SIMȚEAM ca și cum aș fi fost prinsă într-una din acele coșmaruri terifiante, acelea în care trebuie să fugi, să alergi până când îți explodează plămânii, dar nu-ți poți face corpul să se miște suficient de repede…. Dar acesta nu era un vis și, spre deosebire de coșmar, nu fugeam pentru viața mea, ci pentru a salva ceva infinit mai prețios. Viața mea însemna prea puțin pentru mine astăzi.

Pentru BELLA SWAN EXISTĂ UN LUCRU mai important decât viața însăși: Edward Cullen. Dar să fii îndrăgostită de un vampir este chiar mai periculos decât și-ar fi putut imagina Bella vreodată. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir malefic, dar acum, când relația lor îndrăzneață amenință tot ce le este aproape și drag, își dau seama că problemele lor ar putea fi doar începutul….

LEGIUNILE DE LECTORI ÎNCĂLCAȚI de bestsellerul New York Times Twilight sunt dornici de continuarea poveștii iubiților încrucișați Bell și Edward. În New Moon, Stephanie Meyer oferă o altă combinație irezistibilă de romantism și suspans cu o tentă supranaturală. pasionantă, captivantă și plină de răsturnări de situație surprinzătoare, această saga de dragoste între vampiri este pe drumul cel bun spre nemurire literară.

Informație:

Autor: Stephenie Meyer
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 224
Format: 105 x 180
ISBN: 978-606-609-465-8
Cod de bare: 9786066094658

Your email address will not be published.