Luna albastra pdf

Despre carte:

Acesta este un univers aleatoriu, spune Reacher. O dată la o lună albastră, lucrurile se dovedesc a fi perfecte.

Acesta nu este unul dintre acele momente.

Reacher se află într-un autobuz Greyhound, își vede de treaba lui, nu are un loc anume unde să meargă și are tot timpul din lume pentru a ajunge acolo. Apoi coboară din autobuz pentru a ajuta un bătrân care, în mod evident, este doar o victimă care așteaptă să se întâmple. Dar știți ce se spune despre faptele bune. Acum Reacher vrea să îndrepte lucrurile.

Un cuplu de bătrâni a făcut câteva greșeli bine intenționate, iar acum datorează bani mulți unor oameni foarte răi. O mișcare nerușinată duce la alta și, dintr-o dată, Reacher se trezește că este căutat în mijlocul unui război brutal între bandele rivale ucrainene și albaneze.

Reacher trebuie să fie cu un pas înaintea cămătarilor, a bătăușilor și a asasinilor. El face echipă cu o chelneriță sătulă care știe mai multe decât lasă să se vadă, și își propune să îi doboare pe cei puternici și să îi facă pe cei lacomi să plătească. Este o încercare riscantă. Șansele sunt împotriva lui. Dar Reacher crede într-un anumit tip de justiție… genul care apare o dată la o lună albastră.

Informație:

Autor: Lee Child
Editura: Trei
Colectie: Fiction Connection – Crime
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 12
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Faber Studio
Traducator: Constantin Dumitru – Palcus
Numar de pagini: 448
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0938-8
Cod de bare: 9786064009388

Your email address will not be published.