Lumea din miezul noptii pdf

Despre carte:

Pentru fanii fanteziilor de portaluri precum Nevermoor de Jessica Townsend, Wildwood de Colin Meloy și Cronicile Spiderwick de Tony DiTerlizzi și Holly Black și, spre deosebire de multe alte fantezii care introduc cititorii într-o lume plină de farmec și minuni, Ora de miezul nopții este una plină de bestii și monștri pentru cititorii care caută să își aprindă lanternele sub pătură.

Când încep să sosească acasă scrisori ciudate la ore târzii, părinții lui Emily pornesc să investigheze. Dar când părinții ei dispar complet și Emily rămâne singură acasă pentru a înfrunta străinii ciudați care încep să apară la ușa ei, ea ia toate indiciile pe care le are la dispoziție și se îndreaptă spre locul de unde provin scrisorile – misteriosul Post de noapte. Ceea ce va descoperi este lumea secretă a Orei de la miezul nopții – o Londră victoriană încremenită în timp, plină de magie și monștri.

Păstrați în siguranță printr-o înțelegere veche, Oamenii Nopții au fost exilați într-o lume paralelă la care au acces doar câțiva aleși, inclusiv poștașii de la infamul Poșta de Noapte care operează între cele două lumi. Părinții lui Emily sunt actori cheie în menținerea în siguranță a Night Folk, dar când divizarea celor două lumi este amenințată, Emily trebuie să-și caute părinții în timp ce navighează prin această versiune întunecată și necunoscută a Londrei.

Înarmată doar cu un prânz la pachet, cu ariciul ei de buzunar foarte somnoros și cu infama ei gură mare și certăreață, Emily trebuie să scape de creaturile însetate de sânge ale nopții, să-și descopere propriile secrete de familie și poate chiar să salveze lumea. Aceasta este o poveste înspăimântătoare și încântătoare, o lume construită din creaturi din cele mai mari temeri ale noastre, care devin personaje relatabile și complet formate, cum nu am mai văzut până acum, în timp ce acești străini din lumi paralele se unesc pentru a salva ziua.

Informație:

Autor: Benjamin Read, Laura Trinder
Editura: Litera
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Justina Bandol
Numar de pagini: 288
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-4989-8
Cod de bare: 9786063349898
Varsta: 10 – 14 ani

Your email address will not be published.