Leadership de razboi. Lectii esentiale de la cei care au facut istorie pdf

Despre carte:

De la Revoluția Franceză până la Războiul Rece, Andrew Roberts ne prezintă o privire extrem de onestă și profund pătrunzătoare asupra a nouă figuri majore din istoria modernă: Napoleon Bonaparte, Horatio Nelson, Winston Churchill, Adolf Hitler, Joseph Stalin, George C. Marshall, Charles de Gaulle, Dwight D. Eisenhower și Margaret Thatcher.

Fiecare dintre acești lideri a influențat în mod fundamental rezultatul războiului în care națiunea lor a fost implicată. Este leadership-ul de război unic sau acești lideri au avut ceva în comun, trăsături și tehnici care transcend timpul și locul și pot fi aplicate la natura esențială a conflictului?

Cercetat cu meticulozitate și scris cu convingere, Leadership în război prezintă cititorilor portrete proaspete și complexe ale unor lideri care au abordat războiul cu tactici și arme diferite, dar cu scopul comun de a reuși în fața luptei. Deopotrivă inspiratoare și pline de precauție, aceste portrete oferă lecții importante despre leadership în vremuri de luptă, neliniște și discordie. Cu verva și observația incisivă care îl caracterizează, Roberts dezvăluie calitățile care îi condamnă chiar și pe cei mai promițători lideri la eșec, precum și trăsăturile care duc la victorie.

Informație:

Autor: Andrew Roberts
Editura: Litera
Colectie: Kronika
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 208
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-5633-9
Cod de bare: 9786063356339

Your email address will not be published.