Labirintul albastru. Seria Pendergast pdf

Despre carte:

Agentul special Pendergast – unul dintre cele mai originale și mai convingătoare personaje din întreaga ficțiune contemporană – revine în noul roman antrenant al lui Preston și Child, Labirintul albastru.

Un secret de familie îngropat de mult timp s-a întors pentru a-l bântui pe agentul special Aloysius Pendergast…

Totul începe cu o crimă. Unul dintre cei mai implacabili și mai temuți dușmani ai lui Pendergast este găsit la ușa lui, mort. Pendergast habar nu are cine este responsabil de crimă și nici de ce a fost adus cadavrul în casa lui. Misterul are toate caracteristicile crimei perfecte, cu excepția unui indiciu enigmatic: o bucată de turcoaz înfiptă în stomacul decedatului.

Această piatră prețioasă îl conduce pe Pendergast la o mină abandonată pe malul Mării Salton din California, care, la rândul său, îl propulsează într-o călătorie de descoperire în trecutul sinistru al propriei sale familii.

Dar Pendergast află că la mijloc este mai mult decât un episod oribil din istoria familiei: este urmărit de un ucigaș subtil, hotărât să se răzbune pentru o veche fărădelege. Și în curând este prins într-un complot perfid și inteligent, care îl lasă lovit în minte și în trup și îl propulsează spre o judecată dincolo de orice și-ar fi putut imagina vreodată…

Informație:

Autor: Preston, Child
Editura: RAO
Colectie: Pendergast
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Traducator: Rao
Numar de pagini: 488
Format: 105 x 180
ISBN: 978-606-006-396-4
Cod de bare: 9786060063964

Your email address will not be published.