Iubirea in opt capitole. Un plan pentru a face iubirea sa dureze pdf

Despre carte:

Întăriți-vă și aprofundați-vă dragostea cu un program amuzant și ingenios de opt conversații care vă schimbă viața – pe teme esențiale precum banii, sexul și încrederea – de la doi dintre cei mai importanți cercetători și clinicieni în domeniul căsătoriei din lume.
 
Parcurgerea provocărilor unui angajament pe termen lung necesită un efort – și tocmai a devenit mai simplu, cu acest ghid pas cu pas, plin de putere, pentru a comunica despre lucrurile care contează cel mai mult pentru tine și partenerul tău. Bazându-se pe patruzeci de ani de cercetări din faimosul lor Laborator al Iubirii, Dr. John Gottman și Dr. Julie Schwartz Gottman invită cuplurile la opt întâlniri distractive, ușoare și profund satisfăcătoare, fiecare dintre ele fiind axată pe o problemă care poate fi decisivă: încredere, conflict, sex, bani, familie, aventură, spiritualitate și vise.
 
Activitățile interactive și îndemnurile oferă motivația de a rămâne deschiși, de a rămâne curioși și, mai presus de toate, de a continua să vorbească unul cu celălalt. Iar gama – de la cele patru abilități de care ai nevoie pentru o conversație intimă (inclusiv Pune în cuvinte ceea ce simți) până la sfaturi despre cum să fii sincer cu privire la nevoile tale, validând în același timp și emoțiile partenerului tău – va rezona, fie că sunteți de curând împreună, fie că sunteți un cuplu de mult timp care caută să își întărească legătura. Îți vei descoperi (sau redescoperi) partenerul ca niciodată până acum – și vei putea să îți realizezi speranțele și visele pentru dragostea pe care o dorești și o meriți.
 

Informație:

Autor: John Gottman, Julie Schwartz Gottman, Doug Abrams, Rachel Carlton Abrams
Editura: Trei
Colectie: Psihologie Practica
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 248
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0812-1
Cod de bare: 9786064008121

Your email address will not be published.