Iti voi da toate acestea pdf

Despre carte:

Un bestseller internațional premiat, despre secretele și minciunile unui om care îl conduc pe altul într-o casă perfidă de străini…

Când romancierul Manuel Ortigosa află că soțul său, Álvaro, a fost ucis într-un accident de mașină, șocul este devastator. Dar nu va fi nici ultimul. Acum a ajuns în Galicia. Acolo a murit Álvaro. Este locul unde cazul a fost deja închis rapid ca fiind un accident tragic. Este, de asemenea, locul unde Álvaro și-a ascuns secretele.

Bărbatul cu care Manuel a fost căsătorit timp de cincisprezece ani nu era omul modest pe care îl cunoștea.

Urma lui Álvaro îl conduce pe Manuel până în adâncul uneia dintre cele mai puternice și mai bine păzite familii din Spania. În spatele zidurilor proprietății lor interzise, Manuel nu este decât un intrus nedorit și periculos. Apoi își găsește doi aliați: un locotenent de poliție încăpățânat și vechiul prieten – și confesor particular – al lui Álvaro din școala seminarială. Împreună adună piesele trecutului lui Álvaro, ale vieții sale duble și ale morții sale misterioase.

Dar în umbra nobilimii și a privilegiilor, Manuel este pe cale să dezlege o rețea de corupție și înșelăciune care ar putea fi o capcană la fel de fatală pentru el cum a fost pentru bărbatul pe care l-a iubit.

Informație:

Autor: Dolores Redondo
Editura: Polirom
Colectie: Biblioteca Polirom – Actual
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 552
Format: 130 x 200
ISBN: 9789734681570
Cod de bare: 9789734681570

Your email address will not be published.