Istoria apelor pdf

Despre carte:

De la autorul bestsellerului internațional nr. 1 și Indie Next Pick The History of Bees, un nou roman captivant despre amenințarea unei penurii de apă la nivel mondial, văzută prin ochii unui tată și ai unei fiice.

În 2019, Signe, în vârstă de șaptezeci de ani, pornește într-o călătorie riscantă pentru a traversa un întreg ocean doar cu o barcă cu pânze. Ea este bântuită de pierderea iubirii vieții ei și este condusă de o misiune singulară și misiunea mistuitoare de a ajunge înapoi la el.

În 2041, David fuge împreună cu tânăra sa fiică, Lou, dintr-o Europă de Sud devastată de război și afectată de secetă. Ei au fost despărțiți de restul familiei și se află într-o căutare disperată pentru a se reuni din nou cu ei, când găsesc barca cu pânze abandonată a lui Signe într-o grădină franceză uscată, la kilometri distanță de cel mai apropiat țărm.

Pe măsură ce David și Lou descoperă efecte personale din călătoriile lui Signe, călătoria lor de supraviețuire și speranță se împletește cu cea a lui Signe, formând o poveste sfâșietoare și plină de inspirație despre puterea naturii și a spiritului uman în acest al doilea roman al autoarei romanului spectaculos și profund emoționant (Lisa See, autoarea bestsellerului New York Times) Istoria albinelor.

Informație:

Autor: Maja Lunde
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 344
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-705-3
Cod de bare: 9786067797053

Your email address will not be published.