Invata cu inima. O educatie neconventionala pdf

Despre carte:

O carte care întoarce pagina. Cu candoare și claritate, Tony Wagner spune povestea vieții sale remarcabile și, în acest fel, spune povestea sistemului nostru de educație.
–Angela Duckworth, fondatoare și CEO, Character Lab, și autoare a bestsellerului New York Times Grit

Unul dintre cei mai importanți experți în educație din lume ne oferă o carte de memorii edificatoare despre eșecurile și succesele sale personale, în timp ce căuta să devină un bun elev și profesor.

Tony Wagner este un eminent specialist în educație: a predat la toate nivelurile de învățământ, de la liceu până la școala postuniversitară; a lucrat la Harvard; a desfășurat o activitate importantă pentru Fundația Bill & Melinda Gates; și ține discursuri în toată țara și în întreaga lume. Dar înainte de a-și găsi succesul, Wagner a fost dat afară din școala generală, a fost exmatriculat din liceu și a abandonat două facultăți. Learning by Heart este o relatare puternică a anilor în care a fost elev și profesor.

După ce s-a luptat în ambele roluri, a învățat să creeze experiențe de învățare semnificative în ciuda constrângerilor școlii convenționale – inițial pentru el însuși și apoi pentru elevii săi -, bazându-se pe înțelegerea intereselor reale ale fiecărui elev și pe întărirea motivațiilor sale intrinseci. Povestea lui Wagner aruncă lumină asupra unor probleme critice cu care se confruntă părinții și educatorii din zilele noastre și ne reamintește că încercarea și eroarea, rezistența și respectul pentru individ se află în centrul tuturor activităților de predare și învățare.

Informație:

Autor: Tony Wagner
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 12
Tip coperta: Brosata
Traducator: Andreea Calin
Numar de pagini: 336
Format: 145 x 205
ISBN: 978-606-722-415-3
Cod de bare: 9786067224153

Your email address will not be published.