Intre prieteni pdf

Despre carte:

‘În kibbutz e greu de știut. Ar trebui să fim cu toții prieteni, dar puțini sunt cu adevărat.’

Noua ficțiune convingătoare a lui Amos Oz oferă o privire revelatoare asupra secretelor și frustrărilor inimii umane, redate de o comunitate de inadaptați uniți de dezacorduri politice, de nemulțumiri intense și de vieți întregi de cuvinte rămase nespuse.

Ariella, nefericită în dragoste, se destăinuie femeii al cărei soț l-a furat; Nahum, un tată devotat, nu găsește cuvintele pentru a-l provoca pe amantul promiscuu al fiicei sale; vechii idealiști deplâng apatia tinerilor, în timp ce tinerii sunt atât de obișnuiți cu viața de kibutz încât nu-și dau seama dacă sunt pasionați sau indiferenți. Argumentele despre război, guvern, călătorii și copii sunt reluate febril și rapid abandonate – și în mijlocul acestui grup de oameni care nu vor și nu pot să spună ce vor să spună, Martin încearcă să predea esperanto.

În centrul fiecărei drame se află dorința de a fi mai bun, cu mai mulți principii și demn de respectul comunității. Cu compasiunea și spiritul său caracteristic, Amos Oz ne lasă cu sentimentul că ceea ce contează cel mai mult între prieteni este legătura invizibilă a umanității noastre comune.

Informație:

Autor: Amos Oz
Editura: Humanitas Fiction
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 12
Tip coperta: Brosata
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-755-8
Cod de bare: 9786067797558

Your email address will not be published.