Inclestarea regilor. Seria Cantec de gheata si foc. Partea a II-a pdf

Despre carte:

O cometă de culoarea sângelui și a flăcării taie cerul. Doi mari conducători – Lordul Eddard Stark și Robert Baratheon – care stăpânesc o epocă de pace forțată sunt morți, victime ale trădării regale. Acum, de la vechea cetate Dragonstone până la țărmurile interzise ale Winterfell, domnește haosul. Șase facțiuni se luptă pentru controlul unui ținut divizat și pentru Tronul de Fier al celor Șapte Regate, pregătindu-se să își revendice drepturile prin furtună, agitație și război.

Este o poveste în care fratele complotează împotriva fratelui și morții se ridică pentru a umbla în noapte. Aici, o prințesă se deghizează într-un băiat orfan; un cavaler al minții pregătește o otravă pentru o vrăjitoare perfidă; iar oamenii sălbatici coboară din Munții Lunii pentru a devasta ținutul. Pe un fundal de incest și fratricid, alchimie și crimă, victoria poate reveni bărbaților și femeilor posedând cel mai rece oțel… și cele mai reci inimi. Căci atunci când regii se ciocnesc, întregul ținut tremură.

Iată cel de-al doilea volum din magnificul ciclu de romane al lui George R.R. Martin, care include Un joc al tronurilor și O furtună de săbii. În ansamblu, această serie cuprinde o adevărată capodoperă a fantasy-ului modern, reunind tot ce are mai bun de oferit acest gen. Magia, misterul, intriga, romantismul și aventura umplu aceste pagini și ne transportă într-o lume diferită de toate cele pe care le-am cunoscut vreodată. Considerată deja un clasic, uimitoarea serie a lui George R.R. Martin este destinată să rămână una dintre marile realizări ale ficțiunii imaginative.

Informație:

Autor: George R.R. Martin
Editura: Armada
Colectie: Fictiune
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Traducator: Laura Bocancios
Numar de pagini: 1.024
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0981-5
Cod de bare: 9786064309815

Your email address will not be published.