Imbunatatire pdf

Despre carte:

Una dintre cele mai talentate scriitoare de ficțiune revine cu un roman îndrăzneț și pătrunzător despre o tânără mamă singură care trăiește la New York, mătușa ei excentrică și deciziile pe care le iau și care au implicații neașteptate asupra lumii din jurul lor.

Reyna știe că relația ei cu Boyd nu este perfectă, însă, pe măsură ce îl vizitează pe parcursul celor trei luni petrecute la Rikers Island, legătura lor devine tot mai strânsă. Kiki, stabilită acum în East Village după o călătorie care a dus-o în Turcia și în jurul lumii, admiră spiritul nepoatei sale, dar se teme că aceasta alege mereu bărbatul nepotrivit. Ea nu știe că Boyd, altfel onorabil, o atrage pe Reyna într-o schemă de contrabandă cu țigări, peste granițele statului, unde ar putea risca să încalce eliberarea condiționată. Când Reyna decide în cele din urmă să se retragă de dragul copilului ei de patru ani, micul ei act de rezistență pune în mișcare o rețea de evenimente care afectează viețile celor dragi și ale străinilor din jurul lor.

Un roman care examinează convingerea, conexiunea și posibilitatea generozității în fața pierderii, Îmbunătățirea este la fel de complicat țesut ca și covoarele turcești iubite de Kiki, la fel de colorat ca și tatuajele care decorează corpul Reynei, cu răsturnări de situație narative la fel de surprinzătoare și neașteptate ca și viețile din jurul nostru.

Informație:

Autor: Joan Silber
Editura: Polirom
Colectie: Biblioteca Polirom – Actual
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 264
Format: 130 x 200
ISBN: 9789734680993
Cod de bare: 9789734680993

Your email address will not be published.