Houdini. Marea evadare. Anchetele lui Audrey Rose. Vol. 3 pdf

Despre carte:

Audrey Rose Wadsworth și partenerul ei de investigații criminale, Thomas Cresswell, se îndreaptă spre New York pentru a ajuta la rezolvarea unui alt mister plin de sânge. Îmbarcați într-o călătorie de o săptămână peste Atlantic pe opulentul vas RMS Etruria, ei sunt încântați să descopere o trupă ambulantă de artiști de circ, ghicitoare și un tânăr artist de evadare carismatic care îi distrează pe pasagerii de la clasa întâi în fiecare seară.

Dar apoi, tinere femei privilegiate încep să dispară fără explicații, iar o serie de crime brutale șochează întreaga navă. Influența tulburătoare a Carnavalului Luminii Lunii pătrunde pe punți, pe măsură ce crimele devin din ce în ce mai ciudate, fără ca nimeni să poată scăpa în afară de marea neiertătoare.

Depinde de Audrey Rose și Thomas să pună cap la cap ancheta macabră, în timp ce și mai mulți pasageri mor înainte de a ajunge la destinație. Dar cu indicii despre următoarea victimă care indică spre cineva pe care îl iubește, poate Audrey Rose să dezlege misterul înainte de finalul înfiorător al criminalului?

Informație:

Autor: Kerri Maniscalco
Editura: Corint Logistic
Colectie: Anchetele lui Audrey Rose/Leda Edge
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 10
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 496
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067939354
Cod de bare: 9786067939354

Your email address will not be published.