Hanul cu magnolii pdf

Despre carte:

Un bestseller al Washington Post și al Amazon Charts.

Autoarea de bestselleruri New York Times, Carolyn Brown, aduce împreună două inimi rănite într-o poveste de dragoste texană despre a doua șansă și despre dragostea adevărată de două ori în viață.

Moștenirea Magnolia Inn, o casă victoriană cuibărită în pini din estul Texasului, este o fantezie devenită realitate pentru Jolene Broussard. După ce a trăit cu sentimentul de vinovăție că nu a reușit să o salveze pe mama ei autodistructivă, Jolene știe că B & B-ul mătușii și unchiului ei este startul perfect pentru o nouă viață și un loc reconfortant pe care să-l numească acasă. Există doar o singură piedică: încăpățânatul și capriciosul tâmplar Tucker Malone. El are o jumătate de interes în Magnolia Inn și își plantează cizmele prăfuite de cowboy direct în mijlocul visului ei.

De la moartea soției sale, vina și demonii lui Tucker l-au făcut să fie la fel de păzit ca Jolene. Ultimul lucru la care se așteaptă este ca noua lui parteneră să trezească în el ceva ce credea că a dispărut pentru totdeauna. Și oricât de precaută ar fi Jolene, s-ar putea să fi găsit un spirit înrudit – cineva pe care îl poate ajuta și de care se poate agăța.

Restaurarea hanului Magnolia este primul pas spre refacerea inimilor lor. Vor putea oare să renunțe la trecut și să aibă încredere unul în celălalt pentru a o face împreună?

Informație:

Autor: Carolyn Brown
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 10
Tip coperta: Brosata
Traducator: Simona Sasarman
Numar de pagini: 256
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-6166-1
Cod de bare: 9786063361661

Your email address will not be published.