Ghidul unei dadace pentru vanatoarea de monstri pdf

Despre carte:

Ultimii copii de pe Pământ se întâlnește cu Goosebumps în acest nou serial amuzant despre o societate secretă de dădace care protejează copiii de monștrii care chiar trăiesc sub paturile lor!

Când planurile de Halloween ale elevei de gimnaziu Kelly Ferguson trec de la petrecere la babysitting, ea crede că cea mai înfricoșătoare parte a nopții sale va fi moartea vieții sale sociale. Dar apoi Bebelușul Jacob este răpit de slugile lui Boogeyman și Kelly află că îngrijirea copiilor înseamnă mult mai mult decât gustări gratuite și Netflix. Cum ar fi urmărirea monștrilor din umbră, lovirea cu piciorul a lui Toadies și stăpânirea mișcărilor de luptă împotriva monștrilor, cum ar fi Naptime Headlock și Playground Punch.

Acum, cu ajutorul unui manual antic și al unei societăți secrete de dădace care se dau mari, Kelly își propune să-l distrugă pe Boogeyman înainte ca acesta să dea viață coșmarurilor lui Jacob. Dar când urma monștrilor duce la marea petrecere de Halloween de la școală, Kelly va trebui să demonstreze că poate salva lumea – fără să se facă de râs în fața prietenilor ei.

Plin de ilustrații alb-negru și de secrete din lumea vânătorii de monștri, Ghidul unei dădace la vânătoarea de monștri este plin de trucuri, trucuri și răsturnări de situație terifiante!

Informație:

Autor: Joe Ballarini
Editura: Corint
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 10
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 368
Format: 130 x 200
ISBN: 9789731287607
Cod de bare: 9789731287607
Varsta: 6 – 9 ani

Your email address will not be published.