Frontul de acasa pdf

Despre carte:

În acest roman de mare forță, Kristin Hannah explorează peisajul intim al unei căsnicii zbuciumate cu acest portret provocator și actual al unui soț și al unei soții, îndrăgostiți și în război.

Toate căsniciile au un punct de ruptură. Toate familiile au răni. Toate războaiele au un cost. . . .

La fel ca multe cupluri, Michael și Jolene Zarkades trebuie să facă față presiunilor vieții de zi cu zi – copii, cariere, facturi, treburi – chiar dacă mariajul lor de doisprezece ani se destramă. Apoi, o desfășurare de forțe o trimite pe Jolene adânc în calea pericolului și îl lasă pe avocatul apărării Michael acasă, neobișnuit să fie un părinte singur pentru cele două fete ale lor. Ca mamă, pe Jolene o chinuiește să-și părăsească familia, dar, ca soldat, a înțeles întotdeauna adevăratul sens al datoriei. În scrisorile sale către casă, ea zugrăvește o versiune roz a vieții sale de pe front, ferindu-și familia de adevăr. Dar războiul o va schimba pe Jolene în moduri pe care niciunul dintre ei nu le-ar fi putut prevedea. Când tragedia lovește, Michael trebuie să se confrunte cu cea mai întunecată frică a sa și să ducă propria bătălie – pentru tot ceea ce contează pentru familia sa.

În același timp, o privire profund onestă asupra căsătoriei moderne și o explorare dramatică a prețului pe care războiul îl are asupra unei familii americane obișnuite, Home Front este o poveste despre dragoste, pierdere, eroism, onoare și, în cele din urmă, speranță.

Informație:

Autor: Kristin Hannah
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Alexandra Axinte-Cristea
Numar de pagini: 416
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-5009-2
Cod de bare: 9786063350092

Your email address will not be published.