Frankissstein. O poveste de iubire pdf

Despre carte:

În Marea Britanie Brexit, o tânără doctoriță transsexuală pe nume Ry se îndrăgostește – împotriva judecății lor – de Victor Stein, un profesor celebru care conduce dezbaterea publică în jurul inteligenței artificiale.

Între timp, Ron Lord, proaspăt divorțat și care locuiește din nou cu mama, este gata să facă avere lansând o nouă generație de păpuși sexuale pentru bărbații singuri de pretutindeni.

De cealaltă parte a Atlanticului, în Phoenix, Arizona, o instalație de criogenie adăpostește zeci de cadavre de bărbați și femei care sunt morți din punct de vedere medical și legal… dar care așteaptă să revină la viață.

Dar scena este plasată în 1816, când Mary Shelley, în vârstă de 19 ani, scrie o poveste despre crearea unei forme de viață non-biologice. Aveți grijă, pentru că sunt neînfricată și, prin urmare, puternică.

Ce se va întâmpla când homo sapiens nu va mai fi cea mai inteligentă ființă de pe planetă? Jeanette Winterson ne arată cât de mult suntem mai aproape de acest viitor decât ne dăm seama. Amuzant și furibund, îndrăzneț și lucid, Frankissstein este o poveste de dragoste despre viața însăși.

Informație:

Autor: Jeanette Winterson
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 10
Numar de pagini: 328
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-650-6
Cod de bare: 9786067796506

Your email address will not be published.