Focul din casa pdf

Despre carte:

Isma este liberă. După ani de zile în care a avut grijă de frații ei mai mici în urma morții mamei lor, a acceptat o invitație din partea unui mentor din America, care îi permite să își reia un vis amânat de mult timp. Dar nu poate înceta să-și facă griji pentru Aneeka, frumoasa și încăpățânata ei soră rămasă la Londra, sau pentru fratele lor, Parvaiz, care a dispărut în căutarea propriului vis, pentru a se dovedi pe sine însuși în fața moștenirii întunecate a tatălui jihadist pe care nu l-a cunoscut niciodată. Când acesta reapare la jumătate de glob distanță, cele mai mari temeri ale lui Isma se confirmă.

Apoi, Eamonn intră în viața surorilor. Fiu al unei figuri politice puternice, el are propriul său drept din naștere pe care trebuie să-l respecte – sau să-l sfideze. Să fie el o șansă la dragoste? Mijlocul de salvare a lui Parvaiz? Dintr-o dată, destinele a două familii se împletesc inextricabil, devastator, în acest roman incendiar care pune întrebări: Ce sacrificii vom face în numele iubirii?

Povestea plină de suspans și sfâșietoare a unei familii de imigranți care este nevoită să pună dragostea împotriva loialității, cu consecințe devastatoare

Informație:

Autor: Kamila Shamsie
Editura: Polirom
Colectie: Biblioteca Polirom – Actual
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 304
Format: 130 x 200
ISBN: 9789734680856
Cod de bare: 9789734680856

Your email address will not be published.