Florile pierdute ale lui Alice Hart pdf

Despre carte:

Cel mai încântător roman de debut al anului 2018, aceasta este o poveste irezistibilă, profund emoționantă și romantică a unei tinere, fiica unui tată abuziv, care trebuie să învețe pe calea cea mai grea că poate să rupă tiparele trecutului, să trăiască în propriile condiții și să își găsească propria forță.

După ce familia ei suferă o tragedie când avea nouă ani, Alice Hart este nevoită să părăsească idilicul cămin de la malul mării. Este luată în grijă de bunica ei înstrăinată, June, o cultivatoare de flori care o educă pe Alice în limbajul florilor indigene australiene, un mod de a spune lucrurile care sunt prea greu de spus. Dar Alice află, de asemenea, că există secrete în secrete despre trecutul ei. Sub privirea atentă a lui June și a The Flowers, femeile care conduc ferma, Alice crește. Dar o trădare neașteptată o face să se cutremure, iar ea fuge în deșertul dramatic de frumos din centrul Australiei. Alice crede că și-a găsit liniștea, până când se îndrăgostește de Dylan, un bărbat carismatic și, în cele din urmă, periculos.

Florile pierdute ale lui Alice Hart este o poveste despre povești: cele pe care le moștenim, cele pe care le alegem pentru a ne defini și cele pe care decidem să le ascundem. Este un roman despre secretele pe care le păstrăm și despre cum ne bântuie ele, precum și despre poveștile pe care ni le spunem nouă înșine pentru a supraviețui. Întins pe parcursul a douăzeci de ani, plasat între câmpurile luxuriante de trestie de zahăr de la malul mării, o fermă de flori indigene din Australia și un crater ceresc din deșertul central, Alice trebuie să pornească într-o călătorie pentru a descoperi că cea mai puternică poveste pe care o va avea vreodată este propria ei poveste.

Informație:

Autor: Holly Ringland
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 396
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-639-1
Cod de bare: 9786067796391

Your email address will not be published.