Femeia dorita. Un fermecator roman de dragoste pdf

Despre carte:

O vară petrecută la ferma bunicilor săi din Dakota de Sud nu este o idee bună pentru Cooper Sullivan, în vârstă de unsprezece ani. Dar lucrurile sunt puțin mai suportabile acum că a descoperit-o pe vecina Lil Chance și cușca ei de baseball făcută în casă. Chiar și călăria nu este atât de groaznică pe cât credea Coop că va fi. În fiecare an, odată cu vizita anuală de vară a lui Coop, prietenia lor se adâncește, de la jocuri nevinovate la sărutări furate, dar există o experiență comună care îi va bântui pentru totdeauna: descoperirea terifiantă a cadavrului unui drumeț.

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă și anii trec, Lil rămâne neclintită în aspirația ei de a deveni biolog de animale sălbatice și de a proteja pământul familiei, în timp ce Coop se luptă cu cererea tatălui său de a urma cursurile facultății de drept și de a se alătura firmei familiei. La doisprezece ani după ce au mers ultima dată împreună de mână, soarta i-a adus înapoi în Black Hills atunci când oamenii și lucrurile la care țin cel mai mult au cea mai mare nevoie de ei.

Coop și-a părăsit recent viața rapidă de investigator din New York pentru a avea grijă de bunicii săi în vârstă și de ferma pe care a ajuns să o numească acasă. Deși amintirea atingerii lui încă o bântuie, Lil nu a lăsat nimic să o oprească din visul ei de a deschide Refugiul de animale sălbatice Chance, dar ceva… sau cineva… a supravegheat-o îndeaproape. Când micile farse și actele de distrugere escaladează până la uciderea fără inimă a iubitei pumele a lui Lil, amintirile unei crime nerezolvate chiar pe aceste dealuri îl fac pe Coop să intre în acțiune pentru a o ține pe Lil în siguranță.

Lil și Coop cunosc amândoi pericolele naturale care pândesc în peisajul sălbatic al Dealurilor Negre. Acum trebuie să lucreze împreună pentru a descoperi un ucigaș cu instincte întortocheate și nenaturale care i-a ales ca pradă.

Informație:

Autor: Nora Roberts
Editura: Miron
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 608
Format: 130 x 200
ISBN: 9789731789446
Cod de bare: 9789731789446

Your email address will not be published.