Femeia cu chimono alb pdf

Despre carte:

Despărțite de oceane și de zeci de ani, două femei sunt legate inextricabil de secretele dintre ele.

Japonia, 1957. Căsătoria prestabilită a lui Naoko Nakamura, în vârstă de 17 ani, cu fiul asociatului de afaceri al tatălui ei ar asigura statutul familiei sale în comunitatea tradițională japoneză, dar Naoko s-a îndrăgostit de un alt bărbat – un marinar american, un gaijin – și căsătoria cu el ar aduce o mare rușine întregii sale familii. Când se află că Naoko poartă copilul marinarului, este alungată în dizgrație și forțată să facă alegeri inimaginabile, cu consecințe care se vor răsfrânge peste generații.

America, ziua de azi. Tori Kovač, îngrijindu-și tatăl pe moarte, găsește o scrisoare care conține o dezvăluire șocantă – una care pune sub semnul întrebării tot ceea ce înțelegea despre el, despre familia ei și despre ea însăși. Pornind să afle adevărul din spatele scrisorii, călătoria lui Tori o duce la celălalt capăt al lumii, într-un sat îndepărtat de pe malul mării din Japonia, unde trebuie să se confrunte cu demonii trecutului pentru a deschide calea spre răscumpărare.

Într-o proză uluitoare și inspirată de povești adevărate dintr-o epocă devastatoare și puțin cunoscută din istoria Japoniei și a Americii, Femeia în chimono alb luminează un portret înflăcărat al unei femei sfâșiată între cultura și inima ei, și al unei alte femei aflate într-o călătorie pentru a descoperi adevăratul sens al căminului.

Informație:

Autor: Ana Johns
Editura: Litera
Colectie: Blue moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Ana Maria Halalai
Numar de pagini: 352
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-5008-5
Cod de bare: 9786063350085

Your email address will not be published.