Extraordinar pdf

Despre carte:

Toți cei din familia Emmei sunt speciali. Printre strămoșii ei se numără spioni din Războiul de Independență, oameni de știință străluciți și muzicieni faimoși – fiecare dintre ei a aflat de destinul lor extraordinar printr-un vis.

Pentru Emma, propriul ei vis nu poate veni prea curând. Chiar înainte ca mama ei să moară, Emma a promis că va face tot ce este necesar pentru a-și împlini destinul și nu vrea să-și dezamăgească mama.

Dar când visul Emmei ajunge în sfârșit, acesta o îndrumă spre o sarcină imposibilă – găsirea unei comori legendare ascunse în cimitirul orașului ei. Dacă Emma nu reușește, va dezamăgi generații de strămoși extraordinari… inclusiv pe propria ei mamă. Dar cum poate ea să găsească ceva care lipsește de secole și care ar putea fi protejat de o fantomă cântăreață misterioasă?

Cu amestecul său caracteristic de scriitură lirică, umor excentric și personaje de neuitat, cartea Cheia extraordinară a lui Natalie Lloyd îi consolidează statutul de una dintre cele mai originale voci care scriu pentru copii în prezent.

Informație:

Autor: Natalie Lloyd
Editura: Arthur
Colectie: Lectura 12-14 ani
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 8
Tip coperta: Cartonata
Numar de pagini: 216
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067884326
Cod de bare: 9786067884326
Varsta: 6 – 14 ani

Your email address will not be published.