Excelenta pdf

Despre carte:

Rachel Cusk, autoarea premiată și aclamată de critică a volumelor Outline și Transit, completează trilogia literară transcendentă cu Kudos, un roman de o forță tulburătoare.

O scriitoare vizitează o Europă în schimbare, unde întrebările legate de identitatea personală și politică ies la suprafață, iar trauma schimbării deschide noi posibilități de pierdere și reînnoire. În cadrul ritualurilor culturii literare, Faye găsește povestea umană în dezordine, în mijlocul unor atitudini diferite față de interpretarea publică a persoanei creatoare. Ea începe să identifice printre oamenii pe care îi întâlnește o tensiune între adevăr și reprezentare, o fisură care capătă o mare forță dramatică pe măsură ce Kudos atinge un punct culminant profund și frumos.

În această concluzie a trilogiei sale revoluționare, Cusk explorează fără menajamente natura familiei și a artei, a justiției și a iubirii, precum și valoarea supremă a suferinței. Ea este, fără îndoială, unul dintre cei mai importanți scriitori în viață.

Informație:

Autor: Rachel Cusk
Editura: Litera
Colectie: Clasici Litera
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Traducator: Adriana Badescu
Numar de pagini: 240
Format: 127 x 197
ISBN: 978-606-33-5829-6
Cod de bare: 9786063358296

Your email address will not be published.