Evvie Drake o ia de la capat pdf

Despre carte:

Într-un orășel liniștit de la malul mării din Maine, Eveleth Evvie Drake, recent văduvă, părăsește rar casa mare și dureros de goală, la aproape un an de la moartea soțului ei într-un accident de mașină. Toată lumea din oraș, chiar și cel mai bun prieten al ei, Andy, crede că durerea o ține închisă în casă, iar Evvie nu îi corectează.

Între timp, în New York, Dean Tenney, fost aruncător din Liga Majoră și cel mai bun prieten din copilărie al lui Andy, se luptă cu ceea ce atleții nefericiți care își trăiesc cele mai negre coșmaruri numesc yips: nu mai poate arunca drept și, mai rău, nu-și poate da seama de ce. Pe măsură ce furtuna mediatică se întețește, o invitație din partea lui Andy de a rămâne în Maine pare a fi șansa perfectă de a apăsa butonul de resetare a viitorului lui Dean.

Când acesta se mută într-un apartament în spatele casei lui Evvie, cei doi fac o înțelegere: Dean nu va întreba despre răposatul soț al lui Evvie, iar Evvie nu va întreba despre cariera de baseball a lui Dean. Regulile, însă, au un mod amuzant de a fi încălcate – și ceea ce începe ca o prietenie neașteptată se transformă curând în ceva mai mult. Pentru a merge mai departe, Evvie și Dean vor trebui să se confrunte cu trecutul lor – prieteniile pe care le-au distrus, secretele pe care le-au păstrat – dar în viață, ca și în baseball, există întotdeauna o șansă – până la ultima eliminare.

Informație:

Autor: Linda Holmes
Editura: Nemira
Colectie: Damen Tango
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Irina Ornea
Numar de pagini: 336
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0683-8
Cod de bare: 9786064306838

Your email address will not be published.