Esti ceea ce gandesti! pdf

Despre carte:

Cu cinci sute de ani înainte de nașterea lui Iisus, o ființă din China antică, o ființă cu o conștiință dumnezeiască numită Lao-tzu, a dictat 81 de versete, care sunt considerate de mulți ca fiind comentariul suprem despre natura existenței noastre. Textul clasic al acestor 81 de versete, numit Tao Te Ching sau Marea Cale, oferă sfaturi și îndrumări echilibrate, morale, spirituale și mereu preocupate de a lucra pentru bine.

În această carte, Dr. Wayne W. Dyer a analizat sute de traduceri ale Tao Te Ching și a scris 81 de eseuri distincte despre cum să aplicăm înțelepciunea străveche a lui Lao-tzu în lumea modernă de astăzi. Această lucrare conține toate cele 81 de versete ale Tao, compilate din cercetarea făcută de Wayne asupra a 12 dintre cele mai respectate traduceri ale textului, care au supraviețuit timp de peste 25 de secole. Fiecare capitol este conceput pentru a trăi efectiv Tao sau Marea Cale în zilele noastre. Câteva dintre titlurile capitolelor sunt Trăind cu flexibilitate, Trăind fără dușmani și Trăind prin renunțare. Fiecare dintre cele 81 de capitole scurte se concentrează pe trăirea Tao și se încheie cu o secțiune intitulată A face Tao acum.

        Wayne a petrecut un an întreg citind, cercetând și meditând asupra mesajelor lui Lao-tzu, exersându-le în fiecare zi și, în cele din urmă, scriind aceste eseuri așa cum a simțit că Lao-tzu ar fi vrut să le cunoașteți.

Aceasta este o lucrare care trebuie citită încet, câte un eseu pe zi. După cum spune Wayne: Aceasta este o carte care îți va schimba pentru totdeauna modul în care îți privești viața, iar rezultatul va fi că vei trăi într-o lume nouă, aliniată cu natura. Scrierea acestei cărți m-a schimbat și pe mine pentru totdeauna. Acum trăiesc în acord cu lumea naturală și simt cel mai mare sentiment de pace pe care l-am trăit vreodată. Sunt atât de mândru să prezint această interpretare a Tao Te Ching și să ofer aceeași oportunitate de schimbare pe care mi-a adus-o mie.

Informație:

Autor: Dr. Wayne W. Dyer
Editura: Curtea Veche Publishing
Colectie: Biblioterapia
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 456
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-44-0570-8
Cod de bare: 9786064405708

Your email address will not be published.