Eroii. Muritori si monstri, cautari si aventuri pdf

Despre carte:

Există eroi – și apoi există eroi greci.

Puțini muritori au pornit vreodată în aventuri atât de îndrăznețe și emoționante, au depășit nenumărate pericole monstruoase sau au păcălit zei răzbunători și intriganți, cu atât de mult stil și triumf ca eroii greci.

În acest companion al bestsellerului său Mythos, Stephen Fry reia cu brio aceste povești dramatice, amuzante, tragice și atemporale. Alăturați-vă lui Jason la bordul navei Argo în căutarea Lâna de Aur. Priviți-o pe Atalanta – care a fost crescută de urși – depășind orice om înainte de a fi păcălită cu mere de aur. Fiți martori cum vicleanul Oedip rezolvă enigma Sfinxului și descoperiți cum Bellerofon îl capturează pe calul înaripat Pegasus pentru a-l ajuta să ucidă monstrul Chimera.

Plin de urmăriri și bătălii cu nervii întinși la maxim, de puzzle-uri și ghicitori imposibile, de acte de lașitate josnică și de curaj adevărat, ca să nu mai vorbim de crime și sacrificii altruiste, Eroi este povestea a ceea ce noi, muritorii, suntem cu adevărat capabili să facem – atât în cele mai rele cât și în cele mai bune momente ale noastre.

Citiți de autor. Durata 15 ore.

Informație:

Autor: Stephen Fry
Editura: Trei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Traducator: Radu Paraschivescu
Numar de pagini: 560
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-0828-2
Cod de bare: 9786064008282

Your email address will not be published.