Devoratoarea de pacate pdf

Despre carte:

Pentru că a furat pâine, May, în vârstă de paisprezece ani, primește o condamnare pe viață: trebuie să devină o Mâncătoare de Păcate – o femeie evadată, marcată cu brutalitate, a cărei soartă este să asculte mărturisirile finale ale muribunzilor, să mănânce alimente rituale care simbolizează păcatele lor ca ritual funerar și, astfel, să le suporte fărădelegile pentru a le permite sufletelor lor accesul în rai.

Orfană și fără prieteni, ucenică a unui mâncător de păcate mai în vârstă care nu-i poate vorbi, May trebuie să-și croiască un drum într-o lume periculoasă și crudă pe care abia dacă o înțelege. Când o inimă de căprioară apare pe sicriul unei guvernante regale care nu a mărturisit păcatul îngrozitor pe care îl reprezintă, bătrâna Mâncătoare de Păcate refuză să o mănânce. Ea este dusă în închisoare, torturată și ucisă. Pentru a-i răzbuna moartea, May trebuie să afle cine a pus inima de cerb pe sicriu și de ce.

Mâncătorul de Păcate umblă printre noi, nevăzut, neauzit…
Păcatele din carnea noastră devin păcatele ei.
Urmând-o până la mormânt, nevăzute, neauzite.
Mâncătorul de păcate se plimbă printre noi.

The Handmaid’s Tale întâlnește Alice în Țara Minunilor în acest roman istoric captivant și plin de imaginație despre o orfană evitată în Anglia secolului al XVI-lea, care este prinsă într-un complot regal mortal și trebuie să transforme subjugarea ei în putere.

Informație:

Autor: Megan Campisi
Editura: Litera
Colectie: Buzz Books
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Irina-Marina Bortoi
Numar de pagini: 336
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-5639-1
Cod de bare: 9786063356391

Your email address will not be published.