Despre baieti. Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari referitoare la cum sa cresti un baiat pdf

Despre carte:

Fiul meu de opt ani este singurul băiat din clasa lui care nu are un Gameboy. Nu vreau ca el să fie marginalizat pentru că nu are unul, dar mă îngrijorează faptul că dă dependență. Ce părere aveți?

Cei doi fii ai noștri au unsprezece și paisprezece ani și sunt foarte competitivi. Tensiunea din jurul casei noastre este îngrozitoare. Cum îi putem ajuta să se înțeleagă mai bine?

Ne-am străduit din greu să îl ținem pe fiul nostru de zece ani în contact cu sentimentele sale. Uneori pare că l-am dezavantajat, fiind înconjurat de băieți mai duri care pot fi destul de cruzi cu tachinările. Cum îl putem ajuta să se protejeze atunci când alți băieți încep să îl tachineze?

Cu cartea sa de succes Raising Cain, Michael Thompson, doctor în științe, a rupt în sfârșit tăcerea din jurul vieții emoționale a băieților și a fost vârful de lance al unei importante dezbateri naționale. Căldura și umorul său l-au transformat rapid într-un vorbitor și consultant internațional popular și respectat. Acum, el își îndreaptă autoritatea, perspicacitatea și elocvența spre a răspunde întrebărilor dumneavoastră despre creșterea unui fiu. Cu întrebări sincere și răspunsuri atente și detaliate, Vorbind despre băieți abordează subiecte fierbinți precum presiunea colegilor, ADHD/ADD și imaginea corporală, precum și probleme tradiționale precum prietenia, divorțul și dezvoltarea colegiului și a carierei. Această carte perspicace, informativă și plină de pasiune vă va lăsa nu numai cu sfaturi utile și practice, ci și cu convingerea reconfortantă că alți părinți împărtășesc aceleași preocupări ca și dumneavoastră atunci când vine vorba de creșterea băieților noștri pentru a deveni bărbați responsabili și bine adaptați.

Informație:

Autor: Michael Thompson
Editura: Humanitas
Colectie: Parenting
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 300
Format: 130 x 200
ISBN: 978-973-50-5933-0
Cod de bare: 9789735059330

Your email address will not be published.