Depozitul pdf

Despre carte:

Cloud nu este doar un loc de muncă. Este un loc în care să trăiești. Și când ești aici, nu vei mai vrea să pleci niciodată.

Paxton nu s-a gândit niciodată că va lucra pentru Cloud, gigantica companie de tehnologie care a devorat o mare parte din economia americană. Cu atât mai puțin că se va muta într-una dintre facilitățile de lucru ale companiei.

Dar, în comparație cu ceea ce a rămas afară, viața de lanț de lanțuri fade a Cloud, cu săli de divertisment strălucitoare, birouri în plan deschis și depozite vaste… ei bine, nu pare atât de rău. Este mai mult decât oferă oricine altcineva.

Zinnia nu s-a gândit niciodată că se va infiltra în Cloud. Dar acum este sub acoperire, în interiorul zidurilor, riscând totul pentru a descoperi cele mai întunecate secrete ale companiei. Iar Paxton, cu micile lui speranțe și temeri obișnuite? El ar putea fi pionul perfect. Dacă ea poate suporta să îl sacrifice.

Pe măsură ce adevărul despre Cloud se dezvăluie, Zinnia trebuie să parieze totul pe un plan disperat – unul care le riscă viața amândurora, chiar dacă îl forțează pe Paxton să pună la îndoială tot ce ține de lumea pe care a asamblat-o cu atâta grijă aici.

Împreună, vor afla cât de departe este dispusă să meargă compania… pentru a face lumea un loc mai bun.

Plasat în limitele unui panoptic corporatist care este în același timp strălucit imaginat și terifiant de real, Depozitul este un thriller din viitorul apropiat despre ce se întâmplă când Big Brother întâlnește Big Business – și cine va plăti prețul suprem.

Informație:

Autor: Rob Hart
Editura: Nemira
Colectie: Armada
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Petru Iamandi
Numar de pagini: 432
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0608-1
Cod de bare: 9786064306081

Your email address will not be published.