Decizii extraordinare. Ghid ilustrat pentru a-ti imbunatati relatiile de afaceri si mesele in familie pdf

Despre carte:

Dan Ariely, autorul bestsellerului New York Times, Predictably Irrational, și ilustratorul Matt R. Trower prezintă un ghid grafic jucăuș pentru o mai bună luare a deciziilor, bazat pe cercetările revoluționare ale autorului în domeniul economiei comportamentale, al neuroștiinței și al psihologiei.

Autorul de renume internațional, Dan Ariely, este cunoscut pentru investigațiile sale incisive despre afacerile dezordonate ale procesului decizional. Acum, în Amazing Decisions, perspectiva sa unică – informată de economia comportamentală, neuroștiința și psihologia – prinde viață în formă grafică. Ilustrația jucăușă și expresivă a ilustratorului Matt R. Trower surprinde lecțiile cercetărilor revoluționare ale lui Ariely în timp ce explorează întrebarea esențială: Cum putem lua decizii mai bune?

Decizii uimitoare îl urmărește pe narator, Adam, în timp ce se confruntă cu barajul zilnic de alegeri și deliberări. El jonglează cu două seturi de norme care se suprapun – și adesea contradictorii -: normele sociale și normele pieței. Aceste norme ne influențează gândirea în moduri pe care adesea nu le observăm, la fel cum Adam este umbrit de zâna pieței și de zâna socială, fiecare dintre ele obligându-l să acționeze în anumite moduri. Un bun proces decizional, susține Ariely, ne cere să identificăm și să evaluăm forțele în joc în diferite circumstanțe, ceea ce duce la un rezultat optim. Decizii uimitoare este un ghid fascinant și amuzant pentru dezvoltarea unor abilități care se vor dovedi neprețuite în viața personală și profesională.

Informație:

Autor: Dan Ariely
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Matt R. Trower
Traducator: Iulia Bertea
Numar de pagini: 216
Format: 165 x 235
ISBN: 978-606-722-399-6
Cod de bare: 9786067223996

Your email address will not be published.