Dansul dragonilor. Seria Cantec de gheata si foc. Partea a V-a pdf

Despre carte:

Ediție cu copertă alternativă a ASIN B004XISI4A

În urma unei bătălii colosale, viitorul celor Șapte Regate atârnă în balanță – pus în pericol de amenințări nou apărute din toate direcțiile. În est, Daenerys Targaryen, ultimul urmaș al Casei Targaryen, domnește alături de cei trei dragoni ai săi, ca regină a unui oraș construit pe praf și moarte. Dar Daenerys are mii de dușmani și mulți au pornit să o găsească. În timp ce aceștia se adună, un tânăr pornește în propria sa căutare a reginei, având în minte un scop cu totul diferit.

Fugind din Westeros cu un preț pus pe capul său, Tyrion Lannister își croiește și el drum spre Daenerys. Dar cei mai noi aliați ai săi în această căutare nu sunt trupa de zdrențăroși care par a fi, iar în inima lor se află cineva care ar putea anula pentru totdeauna pretențiile lui Daenerys asupra Westerosului.

Între timp, la nord se află mamutul Zid de gheață și piatră – o structură la fel de puternică doar ca cei care o păzesc. Acolo, Jon Snow, cel de-al 998-lea Lord Comandant al Rondului de Noapte, se va confrunta cu cea mai mare provocare a sa. Pentru că are dușmani puternici nu doar în cadrul Rondului, ci și dincolo, pe tărâmul creaturilor de gheață.

Din toate colțurile, conflicte amare se reaprind, trădări intime sunt săvârșite, iar o distribuție grandioasă de haiduci și preoți, soldați și schimbători de piele, nobili și sclavi, se vor confrunta cu obstacole aparent insurmontabile. Unii vor eșua, alții vor crește în puterea întunericului. Dar, într-o perioadă de neliniște crescândă, valurile destinului și ale politicii vor duce inevitabil la cel mai mare dans dintre toate.

Informație:

Autor: George R.R. Martin
Editura: Armada
Colectie: Fictiune
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Traducator: Ana-Veronica Mircea, Laura Bocancios, Mihai Dan Pavelescu, Silviu Genescu
Numar de pagini: 1.176
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0988-4
Cod de bare: 9786064309884

Your email address will not be published.