Cum sa devii fotbalist pdf

Despre carte:

Foarte amuzant pe aproape fiecare pagină, minunat de autoironic și foarte ascuțit în ceea ce privește comportamentul ridicol al jucătorului modern – Sunday Times

Cel mai amuzant om din sportul britanic – Metro

**O carte de sport a anului în Sunday Times**.
**Shortlisted for the National Book Awards**.
**Autobiografie a anului la Telegraph Sports Book Awards**.

Devii fotbalist pentru că iubești fotbalul. Apoi devii fotbalist și, dintr-o dată, te afli în cea mai ciudată și mai derutantă lume dintre toate. O lume în care un coechipier vine la antrenamente într-un costum roșu aprins, cu șapcă, baston și ochelari asortați, fără sticlă adevărată în ei, iar altul are atât de multe mașini sport încât uită că a lăsat un Porsche în gară. Chiar și atunci când numele lor de familie este încorporat în plăcuța de înmatriculare.

Așadar, intrați cu mine în vestiar, pentru a afla ce jucători refuză să atingă mingea de fotbal înainte de meci, pentru a descoperi de ce o mulțime de milionari nu au niciodată gel de duș și pentru a auzi ce spune Cristiano Ronaldo când se privește în oglindă.

Vom intra în interviurile de după meci, ne vom face de râs pe rețelele de socializare și vom încerca să ne asigurăm că nu vom mai plăti niciodată 250 de lire sterline pentru o tunsoare care ar fi trebuit să coste zece lire. Vom fi antrenați și mângâiați de Harry Redknapp, îl vom supăra pe Rafa Benitez și vom fi liniștiți de sunetul unui acordeon cântat de asistentul lui Sven-Goran Eriksson, Tord Grip. Va fi o muzică foarte proastă și câteva decizii foarte proaste.

Eu sunt Peter Crouch. Acesta este Cum să fii fotbalist. Mergem?

Nu te saturi de Crouch? Ascultă Podcastul lui Peter Crouch la Radio 5 Live.

Informație:

Autor: Peter Crouch, Tom Fordyce
Editura: Pilot Books
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Maura Cotfas
Numar de pagini: 288
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-94843-9-5
Cod de bare: 9786069484395

Your email address will not be published.