Cum merge lumea pdf

Despre carte:

Potrivit The New York Times, Noam Chomsky este probabil cel mai important intelectual în viață. Dar el nu este ușor de citit… sau cel puțin nu era până la apariția acestor cărți. Alcătuite din discursuri și interviuri editate intensiv, ele oferă ceva ce nu se găsește nicăieri altundeva: Chomsky pur, cu fiecare idee orbitoare și intuiție pătrunzătoare intacte, livrate într-o proză clară, accesibilă și ușor de citit.

Publicate sub forma a patru cărți scurte din celebra serie Real Story – Ce vrea cu adevărat Unchiul Sam; Cei puțini prosperi și cei mulți neliniștiți; Secretele, minciunile și democrația; și Binele comun – s-au vândut împreună în aproape 600.000 de exemplare.

Și continuă să se vândă an de an, pentru că ideile lui Chomsky devin, dacă nu cumva, mai relevante pe măsură ce trece timpul. De exemplu, în urmă cu douăzeci de ani, el a subliniat că în 1970, aproximativ 90% din capitalul internațional a fost folosit pentru comerț și investiții pe termen lung – lucruri mai mult sau mai puțin productive – și 10% pentru speculații. Până în 1990, aceste cifre s-au inversat. După cum știm, speculațiile au continuat să crească exponențial. Plătim acum prețul pentru că nu i-am dat atenție.

Informație:

Autor: Noam Chomsky
Editura: Curtea Veche Publishing
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 8
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 472
Format: 200 x 140
ISBN: 978-606-44-0571-5
Cod de bare: 9786064405715

Your email address will not be published.