Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani pdf

Despre carte:

Viața lui Nell Stevens este un dezastru.

Când afacerea ei dă faliment și odată cu ea și logodnicul ei, fericirea lui Nell din California se destramă și ea se mută înapoi la Londra pentru a o lua de la capăt. Dar multe s-au schimbat de când a plecat. Toate prietenele ei singure sunt acum căsătorite și au copii, chiriile foarte mari o obligă să închirieze o cameră în casa unui străin și, într-o lume a vieților perfecte de pe Instagram, se simte ca o ratată. Chiar mai rău, o ratată de patruzeci și ceva de ani.

Dar când obține o slujbă de redactor de necrologuri, Nell o întâlnește pe fabuloasa Cricket, o văduvă de optzeci și ceva de ani, cu propriile provocări, și încep o prietenie improbabilă. Împreună încep să se ajute reciproc să-și vindece inimile îndurerate, să facă față pierderii vieților pe care le plănuiseră și să se împingă reciproc spre noi aventuri și bucurii neașteptate.

Pentru că Nell este hotărâtă. Anul viitor lucrurile vor fi foarte diferite. E timpul să-și schimbe viața.

O carte pentru toți cei care s-au îngrijorat vreodată că viața nu merge conform planurilor, Confesiunile unei F##k Up de patruzeci și ceva de ani, de Alexandra Potter, vă va face să râdeți și s-ar putea chiar să plângeți. Dar, cel mai important, îți va reaminti că nu ești singur, pentru că suntem cu toții împreună în asta.

Este timpul să te îndrăgostești de viața ta.

Informație:

Autor: Alexandra Potter
Editura: Corint
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 560
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067939477
Cod de bare: 9786067939477

Your email address will not be published.