Codul vietii pdf

Despre carte:

Ce înseamnă să fii om – și mamă – este pus la încercare în romanul de debut al lui Carole Stivers, plasat într-o lume mai înfricoșătoare și mai precară ca niciodată.

Suntem în anul 2049. Când un agent non-viral mortal destinat războiului biologic se răspândește fără control, oamenii de știință trebuie să se agite pentru a asigura supraviețuirea rasei umane. Ei apelează la ultima lor soluție, un plan de a plasa copii modificați genetic în coconii unor roboți de mari dimensiuni – pentru a fi incubați, născuți și crescuți de mașini. Dar mai există încă o speranță de a păstra ordinea umană – o inteligență programată în aceste mașini care le face pe fiecare unice în felul lor – Codul Mamei. Kai se naște în deșertul din sud-vestul Americii, iar singurul său companion este robotul mamă, Rho-Z. Înzestrată cu cunoștințele și motivațiile unei mame umane, Rho-Z îl crește pe Kai și îl învață cum să supraviețuiască. Dar, pe măsură ce copii ca Kai ajung la maturitate, Mamele lor se transformă și ele – în moduri care nu au fost niciodată prevăzute. Când supraviețuitorii guvernului decid că Mamele trebuie distruse, Kai trebuie să facă o alegere. Va rupe el legătura pe care o are cu Rho-Z? Sau va lupta pentru a salva singurul părinte pe care l-a cunoscut vreodată?

Într-un viitor care ar putea fi al nostru, Codul Mamei explorează ceea ce ne face cu adevărat umani – și natura firavă a granițelor dintre noi și mașinile pe care le creăm.

Informație:

Autor: Carole Stivers
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 8
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 384
Format: 205 x 130
ISBN: 978-606-006-383-4
Cod de bare: 9786060063834

Your email address will not be published.