Coach de trilioane de dolari. Bill Campbell si lectiile sale de leadership din Silicon Valley pdf

Despre carte:

Echipa din spatele cărții How Google Works revine cu lecții de management de la legendarul antrenor și director de afaceri, Bill Campbell, al cărui mentorat al unora dintre cei mai de succes antreprenori moderni a contribuit la crearea unei valori de piață de peste un trilion de dolari.

Bill Campbell a jucat un rol esențial în creșterea mai multor companii importante, precum Google, Apple și Intuit, promovând relații profunde cu vizionarii din Silicon Valley, printre care Steve Jobs, Larry Page și Eric Schmidt. În plus, acest geniu al afacerilor a fost mentorul a zeci de alți lideri importanți de pe ambele coaste, de la antreprenori la capitaliști de risc, de la educatori la jucători de fotbal, lăsând în urmă o moștenire de companii în creștere, oameni de succes, respect, prietenie și dragoste după moartea sa în 2016.

Lideri la Google timp de peste un deceniu, Eric Schmidt, Jonathan Rosenberg și Alan Eagle au experimentat direct modul în care omul cunoscut cu drag sub numele de Antrenorul Bill a construit relații de încredere, a încurajat dezvoltarea personală – chiar și în cazul celor aflați la vârful carierei lor -, a inspirat curaj și a identificat și rezolvat tensiunile fierbinți care apar în mod inevitabil în mediile în mișcare rapidă. Pentru a-și onora mentorul și pentru a inspira și învăța generațiile viitoare, ei au codificat înțelepciunea sa în acest ghid esențial.

Bazat pe interviuri cu peste optzeci de persoane care l-au cunoscut și l-au iubit pe Bill Campbell, Trillion Dollar Coach explică principiile Antrenorului și le ilustrează cu povești din numeroasele companii și oameni extraordinari cu care a lucrat. Rezultatul este un plan pentru liderii și managerii de afaceri cu viziune de viitor, care îi va ajuta să creeze culturi, echipe și companii mai performante și mai rapide.

Informație:

Autor: Eric Schimidt
Editura: Publica
Colectie: Self Help
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Ianina Marinescu
Numar de pagini: 208
Format: 145 x 205
ISBN: 978-606-722-389-7
Cod de bare: 9786067223897

Your email address will not be published.