Cinci stele. De la bine la excelent in arta comunicarii pdf

Despre carte:

Cum să ajungi să stăpânești arta persuasiunii – de la autorul bestsellerului Talk Like Ted.

Ideile nu se vând singure. Pe măsură ce forțele globalizării, ale automatizării și ale inteligenței artificiale se combină pentru a perturba orice domeniu de carieră, a avea o idee bună nu mai este suficient. Stăpânirea străvechii arte a persuasiunii este cheia pentru a ieși în evidență, a avansa și a atinge măreția în lumea modernă. Comunicarea nu mai este o abilitate soft – este avantajul uman care vă va face de neoprit, irezistibil și de neînlocuit – câștigând acel rating perfect, acea a cincea stea.

În Cinci stele, Carmine Gallo, autorul bestsellerului Talk Like TED, explică cum să aplici formula de persuasiune a lui Aristotel pentru a inspira publicul contemporan. Pe măsură ce natura muncii se schimbă, iar tehnologia transportă lucruri în întreaga lume într-o clipă, abilitățile de comunicare devin mai valoroase – nu mai puțin. Gallo intervievează neuroștiinți, economiști, istorici, miliardari și lideri de afaceri din companii precum Google, Nike și Airbnb pentru a arăta direct cum își folosesc cuvintele pentru a captiva imaginația și a aprinde visele.

În era cunoașterii – economia informațională – ești la fel de valoros ca ideile tale. Cinci stele este o carte care te va ajuta să faci legătura între mediocritate și excepționalitate și să-ți câștigi avantajul competitiv în era automatizării.

În Cinci stele, veți învăța, de asemenea, următoarele:

-Una dintre abilitățile despre care miliardarul Warren Buffett spune că îți va crește valoarea cu 50%.
-De ce slujba ta s-ar putea încadra într-o categorie în care 75 la sută sau mai mult din venitul tău se bazează pe abilitatea ta de a-ți vinde ideea.
-Cum fondatorii Airbnb urmează o formulă clasică în 3 părți împărtășită de filmele de succes de la Hollywood.
-De ce ar trebui să vorbești într-un limbaj de clasa a treia pentru a convinge ascultătorii adulți.
Singurul hack de creier pe care Steve Jobs, Leonardo da Vinci și Picasso l-au folosit pentru a-și debloca cele mai bune idei.

Informație:

Autor: Carmine Gallo
Editura: Curtea Veche Publishing
Colectie: Carti Cheie
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 8
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 352
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-44-0624-8
Cod de bare: 9786064406248

Your email address will not be published.