Chemarea focului pdf

Despre carte:

Povestea seducătoare a unui triunghi amoros periculos, inspirată de infamul mariaj al lui Nabokov, cu un thriller psihologic fermecător la bază.

În anii 1920, Zoya Andropova, o tânără refugiată din Uniunea Sovietică, se află în peisajul străin al unui internat de elită pentru fete din New Jersey. Pierzându-și familia, casa și simțul scopului, Zoya se străduiește să se integreze, o sarcină îngreunată și mai mult de răutatea pe care colegii ei o aruncă asupra elevilor bursieri și de paranoia noii sale țări cu privire la spionii ruși. Când îl întâlnește pe scriitorul și colegul său de emigrație Leo Orlov – ale cărui cărți o obsedează pe Zoya de ani de zile – norocul ei pare să fi luat o întorsătură bună. Dar în curând descoperă că Leo nu este soluția la singurătatea ei: el este dedicat artei sale și este legat de orchestrațiile sinistre ale genialei sale soții, Vera.

Pe măsură ce cititorul deslușește misterul soartei Zoyei, a lui Lev și a Verei, Zoya se confruntă cu o presiune tot mai mare pentru a-și da seama cine este și ce fel de viață vrea să-și construiască. Luptând cu distincțiile de clasă, cu loialitatea națională și cu fidelitatea etică – ca să nu mai vorbim de magnetismul puternic al sexului – Invitație la un foc de tabără investighează modul în care identitatea cuiva se formează, irevocabil, printr-o serie de decizii de moment, inclusiv cum să supraviețuiești, pe cine să iubești și dacă să plătești prețul complicat al fericirii.

Informație:

Autor: Adrienne Celt
Editura: RAO
Colectie: Biblioteca RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Cartonata
Numar de pagini: 272
Format: 205 x 130
ISBN: 978-606-006-334-6
Cod de bare: 9786060063346

Your email address will not be published.