Cerere de prietenie pdf

Despre carte:

Maria Weston vrea să fim prieteni. Dar Maria Weston este moartă. Nu-i așa?

1989. Când Louise o observă pentru prima dată pe fata nouă care s-a transferat în mod misterios la sfârșitul ultimului an de liceu, Maria pare să fie tot ceea ce nu sunt fetele cu care Louise se întâlnește. Autentic. Amuzantă. Curajoase. În doar câteva zile, Maria și Louise sunt pe cale să devină prietene rapide.

2016. Louise primește un e-mail care îi frânge inima: Maria Weston vrea să fim prietene pe Facebook. Amintiri îngropate de mult timp ies rapid la suprafață: primele zile ale prieteniei lor în devenire; deciziile crude luate și secretele întunecate păstrate; noaptea care le va schimba toate viețile pentru totdeauna.

Louise a știut întotdeauna că, dacă adevărul ar ieși vreodată la iveală, ar putea pierde totul. Slujba ei. Fiul ei. Libertatea ei. Reapariția bruscă a Mariei amenință totul și o obligă pe Louise să reia legătura cu toți cei cu care a rupt legăturile pentru a scăpa de trecut. Dar pe măsură ce încearcă să pună cap la cap ce s-a întâmplat în acea noapte, Louise descoperă că povestea e mai complicată decât a crezut vreodată. Pentru a-și păstra secretul, Louise trebuie mai întâi să descopere întregul adevăr, înainte ca ceea ce știe Maria – sau oricine pretinde că este ea – să fie cunoscut de toată lumea.

Informație:

Autor: Laura Marshall
Editura: RAO
Colectie: Carte de buzunar
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 304
Format: 180 x 105
ISBN: 978-606-006-345-2
Cod de bare: 9786060063452

Your email address will not be published.