Cele sapte surori, sora umbra, povestea lui Star pdf

Despre carte:

Călătorește prin peisajul rural luxuriant al Angliei și explorează moșiile magnifice ale aristocrației britanice în această nouă poveste de dragoste fermecătoare din seria Cele șapte surori, scrisă de Lucinda Riley, autoarea bestsellerului internațional nr. 1, Lucinda Riley.

Star D’Aplièse se află la o răscruce de drumuri în viața ei după moartea subită a iubitului ei tată – miliardarul evaziv, numit cu afecțiune Pa Salt de către cele șase fiice ale sale, toate adoptate din cele patru colțuri ale lumii. El a lăsat fiecăreia dintre ele un indiciu despre adevărata sa moștenire, iar Star decide cu emoție să o urmeze pe a sa, ceea ce o conduce la o librărie de anticariat din Londra și la începutul unei lumi cu totul noi.

Cu o sută de ani mai devreme, încăpățânată și independentă, Flora MacNichol jură că nu se va căsători niciodată. Este fericită și în siguranță în casa ei din pitorescul Lake District din Anglia – la doar o aruncătură de băț de reședința idolului ei din copilărie, Beatrix Potter – când mașinațiunile o conduc la Londra, și la casa uneia dintre cele mai notorii gazde mondene ale societății edwardiene, Alice Keppel. Flora este sfâșiată între dragostea pasională și datoria față de familia ei, dar se trezește că este un pion într-un joc mai mare. Asta până când întâlnirea cu un domn misterios dezvăluie răspunsurile pe care Flora le-a căutat toată viața ei…

Pe măsură ce Star află mai multe despre călătoria incredibilă a lui Flora, pornește și ea într-o călătorie de descoperire, ieșind în sfârșit din umbra surorii sale și deschizându-se posibilității de a iubi.

Sora din umbră este al treilea roman din seria fascinantă Seven Sisters, îmbibată de farmec și romantism (Daily Mail) și perfectă pentru fanii Downton Abbey și ai romanelor lui Kate Morton.

Informație:

Autor: Lucinda Riley
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Traducator: Gabriela Ghircoias
Numar de pagini: 556
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-5798-5
Cod de bare: 9786063357985

Your email address will not be published.