Cele sapte morti ale lui Evelyne Hardcastle pdf

Despre carte:

Agatha Christie se întâlnește cu Groundhog Day . . nu seamănă cu nimic din ceea ce am citit până acum și este cu totul triumfătoare. – A. J. Finn, autorul bestsellerului nr. 1 din New York Times, The Woman in the Window (Femeia din fereastră)

Aiden Bishop cunoaște regulile. Evelyn Hardcastle va muri în fiecare zi până când el va reuși să îi identifice ucigașul și să rupă ciclul. Dar de fiecare dată când ziua reîncepe, Aiden se trezește în corpul unui alt oaspete de la Blackheath Manor. Iar unele dintre gazdele sale sunt mai de ajutor decât altele. Cu un mister de cameră încuiată pe care Agatha Christie l-ar invidia, Stuart Turton derulează un roman de intrigă și suspans pe rupte.

Pentru fanii lui Claire North, și Kate Atkinson, Cele 7½ morți ale lui Evelyn Hardcastle este un mister care creează o dependență fără precedent și care urmărește cursa contra cronometru a unui om pentru a găsi un criminal, cu o uimitoare răsturnare de situație în timp, ceea ce înseamnă că nimic și nimeni nu sunt ceea ce par a fi.

Acest debut inventiv retușează un thriller de o creativitate atât de neașteptată încât îi va lăsa pe cititori să ghicească până la ultima pagină.

Recomandat în The New York Times, The Guardian, Harper’s Bazaar, Buzzfeed, Vulture, BookRiot și multe altele.

Informație:

Autor: Stuart Turton
Editura: RAO
Colectie: Biblioteca RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 496
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-006-288-2
Cod de bare: 9786060062882

Your email address will not be published.