Cele patru colturi ale inimii pdf

Despre carte:

La fel ca multe femei din generația ei, Fanny vedea în iubiții ei niște protectori, o idee care dispăruse de mult timp. Castele, curți, dealuri, cer albastru palid, sfârșit de vară, Touraine și-a desfășurat farmecul. Cât de frumoasă este Franța, se gândea Fanny, și cât de frumoasă este dragostea mea…

Ludovic se afla în spatele ei, avionul mirosea a urzică și a seringa, survolată suficient de aproape pentru a putea respira. La un moment dat, Fanny a fost cuprinsă de o dorință atât de puternică, datorată unei amintiri atât de precise a lui Ludovic, încât s-a întors spre el, iar apoi s-a îndepărtat fără să-l atingă măcar cu vârful degetelor. Acest impediment, această imposibilitate, avea să fie una dintre cele mai senzuale amintiri din viața ei amoroasă.

Les Quatre Coins du coeur este cel mai recent roman al lui Françoise Sagan. Subtilă, hotărât liberă, pătrunsă de imensa ei măiestrie, irigată de pasiunea ei pentru sentimente și alteritatea lor. Inteligența, comicul, eleganța care îi permite să treacă peste drame într-un mod atât de viu și de concis, toate se adună și ne permit să revizităm o viață a lui Sagan căreia nu-i lipsește nimic din acest roman neterminat, crud și emoționant.

Informație:

Autor: Francoise Sagan
Editura: Polirom
Colectie: Biblioteca Polirom – Esential
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 224
Format: 130 X 200
ISBN: 9789734683116
Cod de bare: 9789734683116

Your email address will not be published.