Cartea de bucate a lui Pettson si Findus pdf

Despre carte:

Cine a spus că pisicilor le place doar peștele și carnea? Desigur, printre mâncărurile preferate ale lui Findus se numără binecunoscutele chiftele, dar, pe lângă acest fel de mâncare național suedez, Gătitul cu Pettersson și Findus conține și o mulțime de preparate delicioase fără carne, dulciuri și băuturi – cu alte cuvinte, tot ceea ce are un gust atât de bun pentru micuța pisică.

Minunata carte de bucate ilustrată de Sven Nordqvist, creatorul lui Pettersson, este o altă completare strălucită la binecunoscutele cărți ilustrate și volume însoțitoare despre bătrânul bătrân și prietenul său cu blană. Împărțită pe anotimpuri, oferă rețete de sezon după o scurtă poveste despre Pettersson și Findus, adesea cu mici sfaturi din interior. Există mâncăruri delicioase pe care le pot descoperi atât cei mici, cât și cei mari, cum ar fi caserola de morcovi și cartofi, pâinea coaptă, turta dulce a lui Pettersson și cele mai bune sosuri pentru paste de la Findus. Iar micul tigru primește întotdeauna legendara prăjitură cu clătite de ziua lui, pe care o sărbătorește de trei ori pe an – nici măcar pisicile de carne, care erau convinse până acum, nu vor putea rezista bunului gust al lui Findus.

Cartea de bucate este animată de cântece selectate din Marea carte de cântece a lui Pettersson și Findus și există atât de multe detalii frumoase în rețetele ilustrate, încât sperăm că mai ales micii fani vor deveni exploratori culinari. Așadar, recomandat mai ales pentru micii mâncăcioși răi și ca și cadou pentru fanii mari și mici! –Gabi Bauer

Informație:

Autor: Sven Nordqvist, Christine Samuelsson
Editura: PandoraM
Colectie: Panda
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Ilustrator: Sven Nordqvist
Traducator: Gabriella Eftimie
Numar de pagini: 52
Format: 250 X 210
ISBN: 978-606-978-287-3
Cod de bare: 9786069782873
Varsta: 3 – 9 ani

Your email address will not be published.