Carari clandestine pdf

Despre carte:

La Ierusalim, Sara a decis să își continue studiile în arheologie. Ea părăsește Montreal pentru a se stabili într-o țară cu o istorie complexă, care o face să se întrebe în permanență despre originile și propria identitate. Născută dintr-o mamă musulmană și un tată evreu, cum poate reconcilia cele două fețe opuse ale rădăcinilor sale familiale? Cum poate trăi, cum poate iubi într-o țară în care chestiunile legate de credință și religie se împletesc inextricabil cu politica, creând granițe invizibile în inima oamenilor?

Se împrietenește atât cu studenții evrei de la Universitatea Ebraică, cât și cu colega ei de cameră musulmană, Samira. Îl întâlnește pe Avner, un amant trecător, iar apoi se îndrăgostește de Ibrahim.

La câteva luni de la sosirea ei, Sara dispare brusc. Îngrijorat, Daniel, tatăl ei, sosește la Ierusalim pentru a încerca să o găsească. Între prietenii Sarei, profesorii ei și comisarul însărcinat cu ancheta, începe o așteptare anevoioasă. Daniel încearcă să refacă acțiunile fiicei sale în săptămânile care au precedat dispariția ei.

Informație:

Autor: Emmanuel Filip
Editura: Univers
Colectie: Globus
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 192
Format: 130 x 200
ISBN: 9786068631370
Cod de bare: 9786068631370

Your email address will not be published.