Capcana pdf

Despre carte:

Un om cu identități multiple
Opt femei care au dispărut fără urmă
Următoarea victimă probabilă… soția sa.

Weston Graham este un cameleon. A purtat mai multe nume, a avut mai multe fețe și și-a asumat mai multe personalități. Aceste întruchipări i-au permis să jefuiască femei bogate de averile lor… și apoi să dispară împreună cu femeile, doar pentru a reapare cu o nouă identitate și pentru a pune ochii pe o altă victimă.

Agentul FBI Drex Easton este condus neobosit de un singur scop: să îl depășească pe escrocul cunoscut cândva sub numele de Weston Graham. În ultimii treizeci de ani, Weston și-a asumat multe nume și nenumărate deghizări, ceea ce i-a permis să ademenească opt femei bogate și să le smulgă averile înainte ca acestea să dispară fără urmă. Singura trăsătură comună a victimelor: un nou bărbat în viața lor care, de asemenea, a dispărut, fără a lăsa în urmă nicio dovadă a existenței sale.

Drex este convins că aceste femei au fost ucise și că omul pe care îl cunoaște sub numele de Weston Graham este sociopatul responsabil. Dar de fiecare dată când Drex se apropie de a-l prinde, Weston schimbă o persoană cu alta și dispare din nou. Acum, pentru prima dată în lungul lor joc de-a șoarecele și pisica, Drex are un suspect la vedere.

Atractiv și fermecător, Jasper Ford s-a căsătorit de curând cu o femeie de afaceri de succes cu mulți ani mai tânără decât el, Talia Shafer. Drex se insinuează în viața lor, dându-se drept un nou vecin și punând sub supraveghere casa lor. Cu cât se apropie mai mult de cuplu, cu atât este mai convins că Jasper este prădătorul inteligent și nemilos pe care îl căuta – și că propria atracție față de Talia amenință să-i compromită scopul și integritatea.

Aceasta este singura șansă a lui Drex de a-și păcăli vicleanul nemișcat înainte ca acesta să ucidă din nou și să se sustragă justiției pentru totdeauna. Dar mai întâi trebuie să stabilească dacă dezirabila Talia este un complice fără inimă… … sau următoarea victimă.

Laude pentru Sandra Brown

Suspans care are dinți
Stephen King

Pofta, gelozia și crima sufocă thrillerul incisiv al lui Brown
Publishers Weekly

Un thriller de senzație care este plin de răsturnări de situație… . De top!
Star

Informație:

Autor: Sandra Brown
Editura: Lira
Colectie: Lira
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 448
Format: 107 x 177
ISBN: 978-606-33-4834-1
Cod de bare: 9786063348341

Your email address will not be published.